Er den nye sukkerfri marmelade fra Den Gamle Fabrik bedre end orginalen?

Den Gamle Fabrik har gjort sig umage og har sødet en ny række marmelader med det naturligt ekstrakt fra den meget søde Steviaplante. Resultatet er blevet overraskende godt! Tidligere har jeg prøvet andre sukkerfrie marmelader, som altid har haft en ond bismag af noget, man bestemt ikke ville klæde sin ostemad med. Derfor ville vi netop lave en blindsmagning, for at se hvor kraftig en smag steviaen havde i forhold til den normale sukkersmag vi alle kender og holder så meget af – nogen gang lidt for meget.

foto

Vi kørte derfor hjem til svigermor og for at være rigtig modbydelige, sammenlignede vi den nye SigNatur Jordbærmarmelade med en af svigermors hjemmelavede Jordbærmarmelader.

Vi var tre testere og vi blev alle enige om, at man stort set ikke kunne smage forskel ved første tungeberøring. Men efter smagen havde lagt sig lidt, kunne man dog godt fornemme Steviasmagen i ganen. Det var dog så lidt, at to af os mente, at det ville være hips om hap, om man smurte den ene eller den anden marmelade på tebollerne, mens den treidje synes smagen var for markant, til at han ville smøre det på.

Den forgangne uge har jeg så til diverse morgenmadsborde, til aftenkaffen, i madpakken osv. smurt denne marmelade på til både store og små i familien og ingen har haft nogen protester eller kommentarer til, at den normale jordbærmarmelade er blevet erstattet med denne nye og sukkerfrie variant.

Derfor byder vi Den Gamle Fabriks nye marmelader velkommen i vores hjem og fryder os over, at der endelig er et alternativ til de normale sukkerfyldte marmelader.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Hvide Fnug i Tøjet Efter Vask

Hej Jeg skriver til jer, da jeg har et problem når jeg...
Read More

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *