Den gode æbleskivepande skal i brug hele året!

Æbleskivepander er der masser af. Vi har researchet markedet og har fundet frem til Le Creuset’s lækre støbejernspande. Siden Jul har vi testet denne pande og vi er ikke blevet skuffede!

le_creuset_501349y

Panden har et rigtig lækkert, rustikt design og gang på gang leverer den lækre, sprøde resultater. I brug bliver panden hurtigt varm – faktisk er det den pande i grydeskabet, som hurtigst bliver varm efter blusset er tændt og det er et stort plus. Pandens runde håndtag er let at holde på og det bliver ikke for varmt, mens æbleskiverne, står og bliver til.

lecreuset

Med hensyn til rengøring, er panden meget nem at have med, at gøre. Uanset om jeg har lavet æbleskiver eller frikadeller i panden, så har den været lige let at rengøre.

Dette leder mig, da hen til det næste emne, hvilket er hvad panden skal bruges til. I Danmark har vi for vane, kun at bruge den smarte æbleskivepande i Julen, men egentlig kunne vi bruge den til meget mere, året rundt! For at peppe madlavningen lidt mere op, har vi også benyttet panden til frikadeller og til fiskefars. Ungerne synes det var vildt spændende, at fiskefarsen, skulle op i panden med de mange huller og de flotte fiskebolde, var da også langt sjovere, at spise, end de gængse deforme klatter, som jeg ellers har serveret.

1560629_691515660871544_224182834_n

I Asien bruger man da også æbleskivepanden til lækre “bolde” med fisk og grønt i. Og i mange andre lande bruges den i alskins gode, lækre opskrifter. Det kunne vi sagtens lade os blive inspirerede af. Bare fordi det hedder en æbleskivepande, kan vi jo netop sagtens bruge den til, alt muligt andet, som vi har lyst til at ændre form på. Prøv fx. at lave spejlæg i panden, eller bland fars med krydderier og læg det i panden, med lidt ost i midten, Du kan også lave små lære ommeletter eller hvad du nu ellers finder på.

-_198_ble2

Så få æbleskivepanden støvet af og husk at brug den hele året. Og har du ikke en pande, så kan vi klart anbefale Le Creusets æbleskivepande, som kan købes fra ca. 699 kr.

Se mere om Le Creusets pander og øvrige produkter på: http://www.lecreuset.dk

 

Fotos:
husmoderen.dk
http://babyguiden.dk/default.asp?thdid=15064
http://tat-pania.livejournal.com/15965.html
http://politiken.dk/forbrugogliv/boligogdesign/testboligdesign/ECE1131810/aebleskivepande-le-creuset-i-stoebejern/
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.