Conrad skulle have ny, lækker seng, men hvilken?

Her kommer et begejstret indlæg af den personlige slags. Conrad har længe haft en almindelig lille børneseng, men er nu ved at være så stor, at vi længe har overvejet at finde en større seng til ham. Han er ikke en tumling længere og værelset manglede en makeover i form af en kommode og en ny seng.

DSC_0301

Efter flere besøg i Ikea, jysk sengetøjslager og andre kendte møbelbutikker, endte jeg på nettet og faldt så over danske møbeldesigner, Charlotte Hönckes børneserie, Flexa. Som bekendt elsker jeg fede børnemøbler og særligt, når de er lavet af danske designere.

DSC_0294

I Flexaserien forelskede jeg mig i den lækre børneseng (72x194x92), samt en stor skuffe//bænk. Jeg besluttede mig for, at de to ting, kunne reformere Conrads værelse til det helt rigtige, mere minimalistiske drengeværelse.

DSC_0174

Ind af døren, kom møblerne og straks gik samlearbejdet i gang. Selvfølgelig ville Conrad selv være med og det hele var rigtig hyggeligt.

DSC_0171

Sengen har et fedt, blødt design og er lavet i MDF og asktræ. Vi valgte den hvide seng og det pastel-lysegrønne skuffedarium. Sengens fødder har en lækker detalje, de har nemlig fået “strømper på.” Det synes vi er meget hyggeligt og det tilføjer noget hygge til sengens udseende. Madrassen i sengen er super blød og lækker og i forhold til den tidligere juniormadras, føles den meget mere som en lækker, gedin voksenmadras.

DSC_0306

Den store grønne bænk, var jeg meget spændt på. Jeg var lidt bange for at den var meget stor, høj og dyb, men den var heldigvis lige tilpas til at en femårig, kan sætte sig på den og få sko på o.lign. (42x60x35) Bænken er pænt dyb og her til at begynde med bruger vi den til bøger, selvom den også ville egne sig godt til både legetøj eller overtøj/sko/huer/vanter eller lignende. Skuffen erstatter hans tidligere slagbænk med tilhørende bord og to børnestole, som han ikke brugte længere.

DSC_0280

Flexa serien laves til både store og små. Der findes også en masse fine babymøbler til de mindste i Flexa-baby serien. Til de store hedder serien, Flexa Play.

Sengen koster 1699 kr.
Skuffen koster 1199 kr.

Se mere om de fede møbler fra Flexa play her!

Møblerne kan købes her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.