bObles’ lækre legetøj er børnenes favoritter!

DSC_0864

De sidste par uger, har de to små poder i familien, fået lov at teste og afprøve legetøj fra det danske firma bObles. Det har været et par sjove uger og børnene har med stor begejstring fået lov at give sig i kast med to forskellige “møbler,” nemlig Donut’en og Skildpadden.

Det smarte ved bObles “legetøjsmøbler,” er at de netop kan bruges både som møbler, ungerne kan sidde på, de kan pynte i børneværelset og så kan med lege med dem på al verdens tænkelige måder.

DSC_0893

Skildpadden

Skildpadden er ved første øjekast en ydmyg lille sag i forhold til donut’en, men man skal ikke lade sig narre. Ungerne fandt hurtigt smarte ting, de kunne bruge den til. Den blev brugt til at ligge på maven på, den blev brugt som racerbane, hvor hver stribe var en vejbane, den blev brugt som balancebræt, som skammel ude i køkkenet når der skulle vaskes hænder og ikke mindst, som en øde ø, når vi legede, “jorden er giftig.”

DSC_0910

Den er lavet af et skridsikkert materiale, som gør den lækker og tryg at bruge for børn i alle aldre.

DSC_0971

Balancebrættet

Det gode ved brættet er at størrelsen er helt passende både til store og små. Selv jeg, brugte det som balancebræt om aftenen. Denne funktion var dog for avanceret for Ingrid på halvandet år, men med mor i hånden gik det alligevel an og så var det sjovt at man kunne dreje rundt og lave piruetter.

DSC_0900

Conrad, som er spastisk i højre side og som derfor har en ret dårlig balance, havde stor gavn af skildpadden som balancebræt, da det ikke kun var sjovt at øve sig i at holde balancen, men det var også en udfordring og super god træning. Og det bedste ved legetøj er jo når det både kan bruges til leg og læring. På den måde har skildpadden ikke bare bidraget til leg og kreativ tænkning, men også til intensiv træning af motorikken.

DSC_0878

Bjerget

Vender man brættet om, bliver det et lille rundt bjerg, som for de helt små er udfordrende at gå rundt på, da det også kræver en god balance, men det er dog ikke så uoverskueligt, at Ingrid ikke kunne overskue det. Hun gik lystigt op og ned af brættet. Conrad brugte det særligt til to ting.

DSC_0912

Det ene var som en base, når vi legede “jorden er giftig,” og det andet var, som sagt som skammel. Han stod gerne på det, når han så fjernsyn. Så var kroppen i gang, selvom han så TV samtidig.

DSC_0934

Ude i køkkenet var det, det perfekte trinbræt, når man lige skulle nå en kiks, eller vaske fingre.

DSC_0970

Skildpadden fås i de sædvanlige flotte bObles farver og kan købes fra 599 kr. Den har målene: Mål: H11,5 cm, Ø 37,5 cm

Du kan læse mere om farver og priser på bObles hjemmeside ved at klikke her: http://bobles.dk/produkter/produkt/skildpadde/farve/lilla

Her er en oversigt over hvad bObles selv foreslår man kan bruge Skildpadden til

skildpadde

 Donut

DSC_0869

Donut’en er med sin sjove form umiddelbart det stykke legetøj, der først har tiltrukket børnene. Det er lavet af et elastisk materiale og er både blevet brugt som bildæk, som stol, som balancebold og som mavepude.

IMG_3959

Bildækket

Donut’ens form, gør at man naturligt får lyst til at trille med den. Da drengevennerne kom på besøg, var det også det første den blev brugt til. Den blev trillet lystigt rundt i hele stuen. Dette var den rigtig god til, fordi den er så tyk. Den kan trille i rigtig lang tid uden at vælte og det er til stor fornøjelse for ungerne, hvilket gør at legen kan blive ved rigtig længe.

DSC_0944

Stolen

Som stol fungerer donut’en super godt. Dens vide omkreds gør den let at sidde på for både store og små, men ungerne sidder først helt sikkert på den, når de kan nå gulvet med fødderne. Idet den er lavet af gummi, kan børnene næsten ikke lade være med at sidde stille, når de sidder på den. De sidder automatisk og hopper lidt eller svajer fra side til side. Dette øger ikke bare balancen, men også bevægelsen, når de sidder og fx. ser TV.

DSC_0952

Bold

Især Ingrid yndede at bruge den som mavebold. Hun lagde sig henover den og nød at ligge der og bounce lidt op og ned og frem og tilbage. Det smarte ved designet er, at den er handy for selv de mindste.

DSC_0863

Med de riller der er langs siderne, gør det nemt for de små at bære rundt på den. Den flyttede tit rundt i huset og det er generelt det fede ved bObles’ produkter. Det er møbler, som er mobile og nemme at rykke rundt med, både for de voksne og for ungerne. De ser fede ud og der er i den grad tænkt over både design og funktion.

IMG_3906

Donut’en kan købes for 399 kr. og har målene: Mål: Ø45-50 x H25 cm

Du kan læse mere om donut’en og se de flotte farver her: http://bobles.dk/produkter/produkt/donut/farve/lilla

Den røde donut er lige kommet på markede og den er jo også super frisk og lækker i farven! Se selv her – et oplagt julekøb 🙂

donut rød (2)

Her er en oversigt over hvad bObles selv foreslår man kan bruge Donut’en til

donut

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.