Babyjoggers Tvillingevogn er sommerens bedste klapvogn!

De seneste 6 uger har vi testet Babyjoggers City Mini GT Twin klapvogn og det skal allerede fra start siges, at det har været en udsøgt fornøjelse! Jeg er vokset op med en familie fuld af kvinder der elsker klapvogne/barnevogne, jeg har passet andres børn i over fem år og har sidst men absolut ikke mindst, haft egne børn i snart seks år, og jeg lyver ikke når jeg siger, at Babyjoggers City mini tvillingevogn, er blandt de bedste vogne jeg nogensinde har prøvet.

DSC_0150

Sammenklappelig

Vi har to børn i alderen 2 og 5 år. Vores søn er spastisk i den ene side og kan sagtens gå, men slet ikke så langt som andre børn og derfor er en klapvogn et must, på de længere gåture. Vi havde længe set på tvillingevogne og via mine seje følgere på Facebook, fik jeg anbefalet Babyjoggers tvillingevogn. Jeg kontaktede babyjogger og deres service var hurtig og ganske upåklagelig. Få dage efter jeg kontaktede dem, stod jeg med vognen i hånden, klar til at tage på sommerferie i Italien.

DSC_0033

Første prøve var så, hvor lille vognen kunne blive. Vi klikkede hurtigt og nemt hjulene af og til vores overraskelse fyldte tvillingevognen meget lidt i bagagerummet. Den lå helt fladt oppe øverst. Når den slås op, er der dog ganske god plads i den. Vores søn på snart 6 år, sad så fint i den og han kunne også ligge og sove i den uden problemer. Selv med kalechen over hovedet, kunne han sidde op.

DSC_0047

Tekniske detaljer

Klapvognen har to kalecher, hvilket har været en væsentlig detalje. Sammen med det, at sæderne kan justeres hver for sig, har det betydet meget for gåturene, at sæder og kalecher havde hver deres liv. Ofte når den ene sov, kunne den anden stadig sidde op og nyde udsigten, og hvis den ene ønskede skygge for solen, men den anden gerne ville kigge ud, var det heller ingen problem. Kalechen kan foldes meget langt ned og kan dermed både beskytte mod regn og sol. Vi havde ingen regnslag med, men kalechen beskyttede stort set hele kroppen, pånær det underste af benene, så en let byge var ingen problem.

DSC_0131

Styret er justerbart i højden og isteden for to håndtag, var der bare et langt, vertikalt håndtag. Dette var dejligt, da man så kunne køre klapvognen nemt med en hånd. Selvom ungerne vejer noget forskelligt, var det ikke slemt at køre vognen. Den føles meget let og nem at håndtere!

DSC_0092

Forhjulene kan dreje hele vejen rundt, men kan også låses, så de bare kører ligeud, hvilket er rart på ujævnt terræn. Vi har tidligere prøvet andre byklapvogne, som dog ikke klarede sig godt på brosten eller i sand, fordi hjulene blev for små, men der klarede babyjoggeren sig også til UG. Vi oplevede kun problemer i dyb grus den ene dag, men der tror jeg at selv den mest terrængående barnevogn, ville have oplevet vanskeligheder.

DSC_0119

Når man lægger sæderne ned er der net oppe ved hovedet, som sikrer at ungerne ikke falder ud bagtil. Dette var dejligt luftende, når solen skinnede. Hvis det blev for koldt og man ikke ønskede træk, kunne man trække et sort stykke stof nedover nettet og så var der lukket ind til kabinen.

DSC_0048

Jeg savner et net

Under vognen er der et net til varer og andet stads man har med på en gåtur. Det er faktisk ret rummeligt og vi savnede ikke plads under vognen på noget tidspunkt. Det er dybt og bredt og selvom det er fyldt med tunge ting, hænger det ikke og skraber på jorden.

DSC_0390

Jeg savnede dog en lomme eller et net på styret, hvor man kan have sin pung og en flaske vand, samt en sut eller lignende. Det er lidt irriterende, at man hele tiden skal bukke sig ned under vognen for at få fat i tingene. Dette er generelt et problem med mange vogne, men når man nu har en vogn, af så høj kvalitet, kunne det lige være prikken over i’et, hvis de også havde tænkt på den lille detalje.

DSC_0104

Ferien

På ferien var vi både på stranden, i Venedig, i Rom, var Gardasøen og mange andre steder. Det var en sand fryd at have klapvognen med og den reddede virkelig dagen så mange gange. Ungerne elskede den.

IMG_6202

I Venedig var det lidt tungt, da vi måtte bære den henover alle broerne i byen, men idet vognen i sig selv, ikke er blandt de tungeste tvillingevogne, var det ikke så galt som det kunne have været.

DSC_0390

I Rom klarede den brosten til UG. Her tilbragte vi ti timer på gåben og ungerne var i klapvognen meget af dagen. De sov, spillede ipads, nød udsigten og legede gemmeleg under kalechen. Mine børn fandt klapvognen meget hyggelig og havde intet imod at sidde i den. Komforten for dem var også god og selerne til at spænde dem fandt med var ukomplicerede og nemme at bruge. Jeg var dog rigtig glad for, at den famøse bøjle henover maven ikke var der. Der er ikke noget så træls, som at skulle løfte et barn henover den bøjle igen og igen, på en lang gåtur, fordi barn hele tiden vil ind og ud af klapvognen. Ingrid på 2 år, kunne uden problemer kravle ind og ud af vognen, hvilket var fedt.

DSC_0066

Anbefaling

Til folk der søger en tvillige/søskendevogn, vil jeg klart anbefale en Babyjogger city mini GT Twin. Den fås i flere forskellige farver, som kan ses her! 

DSC_0174

Den ligger i den lidt dyrere ende, men taget i betragtning, at denne er blandt de bedste klapvogne man kan få, vil jeg hellere give lidt flere penge og få en bedre vogn, der kan bruges med den største glæde, hver gang man skal gå tur og så kan man også bare mærke at kvaliteten er i højsæde. Thumbs up for Babyjogger og denne fede vogn!

Pris: 6499 kr.  
Vægt: 15 kg
Kapacitet: 45 kg
Siddehøjde: 66 cm
Skulderbredde: 28 cm
Sammenfoldet med hjul:  79 x 75 x 32 cm

1 Comment

  • Jeg har en babyjogger og et regnslag til den. Der er kommet en slags hvid belægning på plastikket. Hvordan gør man det rent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.