Gul plet på gammel baby-uldtrøje

Hej Alicia.
Allerførst skal jeg da lige sige, at jeg er stor fan af dig fra Frihuset. Super koncept, som jeg savner MEGET her i det nye år.
På billedet er en lille spædbarns-uldtrøje, jeg selv har brugt.
Nu er jeg blevet mormor og min datter er vild med trøjen -men ikke med gylpe pletterne.
Kan man gøre noget? Sæbespåner? eller?
Godt nyt år til dig fra Bodil Gullev

20150110_140927

SVAR

Hej Bodil. Tak for dine roser – det er altid dejligt at høre. Jeg nyder også meget at være på TV2 fri. Det er altid hyggeligt.

Mht. sweateren – den ser ikke helt hvid ud og derfor ville jeg være varsom med at give den en klorinbehandling. Jeg ved endnu ikke om pletten har været forsøgt fjernet. Hvis ikke er I heldige og så burde netop sæbespåner kunne klare det fx. 1 dl. til 4 dl. vand. Læg blusen i blød i det, i en halv time og vask det derefter på 30 grader, nænsomt i maskinen. Hvis I allerede har forsøgt, at vaske pletten væk, så er det svært at gøre meget – prøv at vask den i vaskepulver til hvid vask. Pøj, pøj.

Mvh. Ann-Alicia.

1 Comment

 • Hej Husmoder
  Tillykke med hvalpene. Har selv haft et kuld brune labrador på 9. Et stort arbejde, men sjovt. Vi har fra den tid en dobbelt løbegård som kan flyttes. Vi brugte den både inde og ude. Måske i er interesseret .
  Vi kender Carlie ( faderen til jeres hvalpe) vi møder ham tit. Lige i dag kunne Carlies “far” fortælle at Charlie var blevet far!!
  Jeg vil med stor fornøjelse følge jer, og vidre bringe budskabet om hvalpe til salg.

  Held og lykke.
  Venlig hilsen
  Annelise Nonved

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.