Cameron Diaz nye body book venter i spænding

image 6

Er generelt meget interesseret i kvindekroppen og hvordan man kan spise sig ud af alle mulige sygdomme og gener. Jeg har selv erfaret hvordan den rette diæt, kan hjælpe kroppen med at rette op på sygdom og da jeg altid er på udkig efter ny viden omkring emnet, faldt jeg over disse to bøger på ebay. Idag, kom de så med posten og nu glæder jeg mig meget til at dykke ned i dem for, at se om der er ny spændende viden, der kan udvide min horisont omkring mad og motion.

Den ene bog er lavet af Cameron Diaz og hedder “The body book.” Den handler ikke om hende selv, men er en guide til kvindekroppen. Den forklare den fysiologiske opbygning, forklarer hvad motion og sunde spisevaner gør ved kroppen og hjernen og jeg ser meget frem til at nærstudere den yderligere. Den handler ikke om en specifik diæt eller at man skal ændre livsstil i en måned eller et år, for at få den perfekte krop, men nærmere at man skal investere i sin krop hver dag resten af sit liv.

Bog nummer to er skrevet af læge, David Servan-Schreiber, “Anti Cancer, A new way of life,” og det er en international bestseller. Den beskriver Cancer og hvordan vi alle har cancer-celler i vores krop. Bogen viser hvordan disse celler vokser og bliver farlige – hvad skal man undlade at spise for at mindske risici for at få cancer og hvordan kan man spise for at få alle de rette vitaminer indenbords osv.

Så hvis I mangler lidt god læsning om kroppen og sund spise, er disse gode bud på inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.