Svampede amerikanske snegle med cremet frosting

Svampede amerikanske kanelsnegle vækker altid begejstring og her er en fantastisk opskrift som jeg fandt på en af mine favorit madsider, allrecipes.com

 

[box type=”shadow” ]INGREDIENSER

1,75 dl. mælk

60 g. smør eller margarine

780 g. mel

1 pakke gær (tørgær eller alm. gær, det er lige meget)

60 g. sukker

1/2 tsk. salt

100-120 g. vand

1 æg

CREMEBLANDING

240 g. brun farin

1 spsk kanel

120 g. blødt smør

120 g. rosiner (valgfrit)

FROSTING

60 g. flødeost naturel

105 g. blødt smør

1/2 tsk. vaniliesukker

2 spsk. mælk

360 g. flormelis

1/4 tsk. salt

[/box]

FREMGANGSMÅDE

1) Varm mælken til den begynder at boble og tag den af varmen. Bland margarinen i mælken og når margarinen er smeltet, afkøles blandingen til den er lunken. Derefter blandes gæren i.

2) I en stor skål blandes 540 g. mel, sukker og salt, hvorefter æg og vand piskes i. Derefter kommes mælkeblandingen i og det hele blandes grundigt. De resterende 240 gram mel blandes i, under konstant omrøring. Når dejen er samlet, vendes den ud på et melet bord, hvor det æltes til en ensartet dej i ca. 3-5 minutter.

3) Dæk dejen med et vådt hviskestykke i 10 minutter, mens cremen laves.

4) CREMEN: Bland brun farin, kanel og det bløde smør

5) Rul dejen ud i et retangel på ca. 22×30 cm. hvorefter cremen smøres ud på dejen.

6) Spred rosinerne på dejen, hvis man har lyst til rosiner. Kan sagtens undlades.

7) Rul dejen sammen og niv den i kanten, så den er lukket tæt. Skær den i 12 ensartede snegle og placer dem med cremesiden opad, enten i 12 smurte muffinsforme eller i et stort fad, side om side. Sørg for, at der er lidt plads mellem sneglene, til at de kan hæve. Dæk sneglene med et hviskestykke og lad dem hæve til dobbeltstørrelse i ca. 30-60 minutter.

Cinnamon-Rolls

heart-cinnamon-rolls

8) Forvarm ovnen til 190 grader og bag sneglene i 20 minutter, eller indtil de er lysebrune.

9) FROSTING: Mens sneglene er i ovnen, piskes flødeost og smør i en skål, indtil det er cremet. Bland vaniliesukker, salt og mælk i. Til slut blandes flormelis gradvist i, mens der piskes, til blandingen er cremet og lækker

10) Når sneglene er færdige hældes frostingen over dem, mens de endnu er lune og de serveres straks.

CinnamonRolls2-8002(pp_w751_h550)

cinnamon-rolls-finished

whole-wheat-cinnamon-rolls-done

 

 

 

 

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Sorte Fuger i Brusekabinen

Kære  Inge Johnsen. Jeg har et problem med sorte = jordslåede? Belægninger...
Read More

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *