Hej Inge

Jeg har en barnevogn, en ca. 2 år gammel Brio Kompakt, som er blevet jordslået på indersiden af kalechen. Desuden har den også fået en olieplet. Det meste af betrækket kan tages af og vaskes i maskinen, men er usikker på om kalechen kan dette også. Nu skal barnevognen bruges til barn nummer 2 og jeg ville gerne shine den lidt op inden. Hvad skal jeg bruge til af fjerne pletterne med?
Kan madrassen i barnevognen og liften vaskes?
Desuden er barnevognen meget falmet (var sort før – nu er den mere grålig) kan man gøre noget ved det?
Tror du min barnevogn kan gøres fin eller skal jeg opgive og købe en ny? Lige nu virker den lidt som et håbløst projekt.
Gerne et hurtigt svar da den lille ny kommer om ca. 7 uger 🙂
På forhånd tak for hjælpen.
Vh Louise Maribo
SVAR
Hej Louise
Først kan du rengøre olie med rensebenzin som duppes på med en bomuldsklud, men vær forsigtig og gnub så olien af, hvorefter du væder det i rent vand.
Mod det jordslåede kan du købe noget hos Matas, der hedder Mod jordslåede pletter, vejledningen er med til brug af dette.
Madressen kan sikkert vaskes – læs vaskevejledningen på den. Er den af skumgummi bør den kun håndvaskes, og det tager tid at få den tørret igen, ellers skriv igen hvad madrassen er lavet af.
Ved falmning er der kun at farve den, men det kommer an på om den kan skilles ad og lægges i farven, som kan købes hos de fleste farvehandlere.
Ang. om det er håbløst, så kig i din pengepung og overvej om arbejdet er mere værd end at bruge de penge på en ny, husk dit barn bliver ikke mere lykkelig af en ny barnevogn.( kun forhandleren)
Prøv at tænk hvis du får en flot barnevogn ved lidt arbejde, hvor glad du så er igenSmiley, der blinker da du ikke brugte de penge.

Held og lykke god arbejdslyst
Venlig hilsen
Inge Marie Johnsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.