Applikation Der Tæller Kalorier For Dig

Endnu en god applikation til din Smartphone!

Hvis man er en af dem, der gerne vil holde øje med hvor mange kalorier, kulhydrater, proteiner samt hvor meget fedt man dagligt spiser, så vil vi anbefale denne applikation. Den er god og nogenlunde overskuelig.

Ønsker man at tabe sig, indtaster man sin alder, vægt og højde og så fortæller den dig hvor mange kalorier, hvor meget fedt, proteiner og kulhydrater, du bør indtage dagligt. Så indtaster man hvor meget man har spist af forskellige ting i løbet af dagen og så regner den selv ud hvor meget det svarer til i de forskellige kategorier. Og dyrker du motion, taster du ind at du fx. har løbet i 30 min. og så modregner den de kalorier du der har forbrændt, så du kan spise det mere.

Mange af disse amerikanske Applikationer er ofte irriterende, fordi de ikke indeholder danske madvarer – MEN det gør denne applikation 🙂 Der er både rugbrød, arla mælk osv. og selv hvis du skriver “carrots” foreslår den “gulerødder.”

Man skal lige sætte sig ind i den og bruge lidt tid på at taste sin mad ind efter man har spist, men man vænner sig hurtigt til det og så tager det ikke lang tid.

Hvis man ønsker flere fordele, kan man betale sig fra det ved at skrive sig op til deres Gold Program – så får man en mere udførlig beskrivelse af indholdet i de forskellige madvarer, samt en masse andre goder.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.