Guide: Kom godt igennem december

Selvom december er an af de hyggeligste måneder i løbet af et år, er der mange der oplever julestress, da der er meget at se til. Og som husmor har du måske lidt mere at se til end de fleste. Men der er heldigvis råd for, hvordan du kan undgå at julestressen tager over. I denne guide kommer vi med vores fire bedste råd. (Sponsoreret)

Få overblik over din indkøb med lister

For at komme godt igennem december, er det vigtigt at have et godt overblik over de forskellige indkøb. Hvis du mister overblikket over indkøb, kan det hele godt blive lidt uoverskueligt og julestressen kan komme lidt tættere på.

Den bedste måde, at holde et godt overblik over dine indkøb er ved at lave forskellige lister. Det er fx godt at have en liste med alle dem, som du skal købe julegave til. På den måde får du et overblik, og det er rart at have. Du kan samtidig skrive, hvad du overvejer at give de forskellige i gave. På den måde får du både et overblik over hvem, men også hvad du kan give i gave.

Du kan samtidig lave en liste med hvad du skal have købt af mad til juleaften og andre indkøb i forbindelse med julen som fx juledekoration og et flot juletræ.

Flyt dine julegaveindkøb online

En god måde, at spare tid på i december er at købe dine julegaver online. E-handel er vækstet meget i Danmark, og du kan derfor nemt og hurtigt finde alt hvad du kan forestille dig at give i gave på nettet.

Fordelen ved at købe dine julegaver online er, at du sparer tid på transport og på at gå rundt i butikker og lede efter den helt rigtige gave. På nettet kan du hurtigt søge efter den gave du mangler, og på den måde er det nemmere.

Samtidig har du et langt større udvalg af spændende produkter online, og du kan derfor nemmere finde den perfekte gave. Hvis du fx kender en der ønsker sig tøj fra mærket Sofie D’Hoore kan du finde et langt bedre udvalg af mærketøjet online end i de fysiske butikker.

Kig efter gode tilbud

December er for alle en lidt dyr måned, fordi der er flere udgifter. Det kan derfor være en fordel at kigge efter gode tilbud, så du kan spare lidt penge. Du kan fx kigge efter tilbud på marcipan, så du er klar til at lave julekonfekt eller andre gode tilbud.

Du kan også overveje at købe et par af dine julegaver på Black Friday. Black Friday er hvert år den sidste fredag i november, hvor mange butikker har gode tilbud på deres varer. Black Friday er i løbet af de seneste par år blevet meget populært i Danmark, og der er derfor rigtige mange butikker der er hoppet med på bølgen, og tilbyder gode rabatter. Det er derfor en god mulighed for at spare lidt penge.

Hvis der fx er nogle i din venne- elle familiekreds som ønsker sig hørertelefoner fra Apple, er der gode chancer for at du kan finde dem lidt billigere på Black Friday.

Hust at prioritere lidt tid til dig selv

Et sidste råd til at komme godt igennem december er at huske at prioritere tid til dig selv. Som husmor har du garanteret meget at se til, men det er også vigtigt, at du husker dig selv. Hvis du glemmer at bruge tid på noget, som du gerne vil i løbet af den travle julemåned, kan du godt ende med at blive mere stresset end nødvendigt.

Du kan fx prioritere lidt tid til at se et afsnit af yndlingsserien eller bruge tid på din egen krop. Det er nemlig vigtigt at huske dit eget velvære. Du kan fx overveje at få en behandling der fjerner hår permanent, så du går lidt op i dit eget velvære på den måde.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.