Forkæl din mand, dit barn – og dig selv

massage

Selvom januar kan være en hård måned rent økonomisk efter at have overstået en dyr juletid, kan der godt være behov for lidt forkælelse på sådan nogle ellers triste og grå dage. (Sponsoreret) Vi kommer med nogle tips til, hvordan du bedst muligt forkæler de nærmeste.
Gør noget godt for børnene

Især ens børn, elsker alle mødre at gøre noget godt for. De er ens et og alt, og man ønsker kun det bedste for dem. Men hvordan forkæler du dem egentlig bedst muligt?

Noget, de helt sikkert vil sætte pris på, er legetøj. Der er nærmest ikke noget børn vil sætte mere pris på, og det er klart noget, der kan glæde dem i aller højeste grad.

Men måske har børnene allerede fået det legetøj, som de gik og ønskede sig i julen. Eller også tænker du, at de allerede har rigeligt at lege med inde på værelset – hvad køber man så?

Tøj til børnene kan her være en super idé. Nettet gør det heldigvis rigtig nemt at købe børnetøj og få det hele leveret uden selv at skulle uden for en dør. Der er meget at vælge i mellem fra det billigere til de dyre designere. Der er også kommet mange mærker, der laver økologisk tøj, og det kan være rigtig rart for barnet med børnetøj i naturlige materialer som uld, bomuld og blødt læder. Børnetøj som gave behøves dog ikke kun at ses som ren forkælelse men også som en praktisk gave til børnene, som de vil kunne gøre brug af i dagligdagen.

 

Manden fortjener også lidt

Så er der manden, som helt sikkert også vil sætte pris på at blive forkælet en smule i den ellers travle hverdag. Det kan dog nogle gange være svært at finde på noget, som din mand vil have og har brug for, som han ikke allerede ejer.

Det kan være en idé at forkæle ham med noget, I kan gøre sammen. En lækker hjemmelavet middag derhjemme, hvor du serverer hans yndlingsmenu kan være en måde – det er jo ikke for sjov, at man siger, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave.

Det kan også være materielle ting, der kan glæde ham men også gavne ham i hverdagen – eller måske har du brug for at give ham en lille pæn hentydning, som en gave kan være med til at gøre diskret.

Selvom skægget varmer i disse kolde tider, kan der være delte holdninger derhjemme om, hvor meget af skægget, der rent faktisk skal af. Derfor kan du pænt komme med en lille hentydning ved at forære ham en skægtrimmer for eksempel.

Måske er det endda noget, han går og mangler eller længe har tænkt over, at han gerne ville have.
Glem ikke dig selv

Du må endelig ikke glemme dig selv, når der skal forkæles. Det kan dog være smag og behag, hvad man definerer som forkælelse. Nogle synes, det er selvforkælelse med en tur i spa eller en omgang massage. For andre kan noget afslapningstid derhjemme være det, der er behov for. Det kan være en hyggelig bagedag med familien, som vil sætte et smil på dine læber – eller også vil du måske hellere have lidt alenetid, hvor du kan komme helt ned i gear. Det kan være, du bedst gør det foran fjernsynet, men det kan også være, du er lidt mere kreativ og vil gå i gang med at strikke med for eksempel Järbo garn. Det kan være det endda ender med, at du får strikket noget brugbart.

Det er dejligt at glæde andre med gaver og forkælelse, og der er mange muligheder til, hvordan du gør dette – men vigtigst af alt er, at du også selv bliver forkælet en smule en gang i mellem og ikke bliver glemt.

(Dette er et sponsoreret indlæg).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.