Det skal du gå efter til januarudsalget

Kender du det, at man spurter rundt i samtlige butikker i januar og gør sig en masse gode køb? (Sponsoreret) Man er høj af lykke over sine brandgode køb – lige indtil man kommer hjem og får tjekket ordentligt efter. Hvad skal du egentlig bruge en bikini til lige nu? Og var det livsnødvendigt med endnu en vase til sofabordet? Vi guider dig gennem udsalgsjunglen, så du kan gøre de bedste køb til dig og din familie.

Hvis du virkelig skal købe nips og inventar

Da jeg på et tidspunkt boede i Odense og skulle sælge min lejlighed sagde min ejendomsmægler til mig, at min denne hurtigt kunne komme til at se for overpyntet ud, og derfor måske skræmme eventuelle købere væk. Så hvad enten du skal sælge din bolig eller ej, er det en god tommelfingerregel altid at have med sig i forhold til boligindretning – hellere for lidt end for meget!

Hvis du virkelig skal købe nips bør du derfor gå efter de tidløse klassikere, der er flotte i mange år frem. Mit bedste tip er her at gå efter de lidt dyrere og måske større eksemplarer. I stedet for at have 24 forskellige Kählervaser stående i vindueskarmen, kan du løfte indtrykket af din bolig med én stor gulvvase.

Hovedargumentet må være at bruge januarudsalget til at investere i de lidt dyrere ting, som man ved man har brug for og som man alligevel skal have købt på et eller andet tidspunkt. Mit personlige tip er at købe møbler. Ikke at de nødvendigvis skal være de dyreste designermøbler, men møbler af en god kvalitet.

Køb de kjoler du kan bruge til alt

De mange kjoler på tilbudsstativerne kan være meget dragende med deres mange farver og pailletter. Det er her du skal tage den dybeste af dybe indåndinger og tænke over, hvor ofte du ville få dem brugt. Det der oftest er tilbage til januarudsalget, er de mange kjoler, som var tiltænkt de store fester, som fx julefrokoster og nytårsaften.

Det bedste tip til at købe tøj og kjoler på januarudsalg er derfor at gå efter dem, som du kan have på til hverdag og bruge på arbejde. Vi ved alle sammen hvor svært det er at stå der med en glitrende sag til ingen penge i hånden. I dette tilfælde kan du eventuelt spørge dig selv om, hvor mange gange det faktisk er nytårsaften om året? Èn.

1 

Udsalg er børnenes fest

Og deres mors især! Ingen tvivl om at januarudsalget er et godt tidspunkt at gøre sig gode køb til børnene. Der er dog nogle forholdsregler man skal gøre sig, for at få de rette ting med sig hjem.

Børnene vokser jo som karse og der skal konstant købes større støvler og længere bukser. Dette er en god reminder at have i baghovedet, når man står med de sødeste og billigste støvler i hånden. Det kan godt være de kun koster en slik, men hvad hjælper det, når de er for små igen om 3 uger? Gå derfor efter de mere langsigtede køb.

Et godt tip er i denne sammenhæng at satse på at købe udstyr til børnene i stedet for at købe tøj. En god ide er fx at investere i en såkaldt ’tyngdepose’. Tyngdeposen er en slags sovepose med plads til at vokse i, der beroliger baby, når denne ikke vil sove.

Har du større børn er der ligeledes gode køb at gære sig til januarudsalg. Til de større børn er det en god ide at købe de ting, som de engang får brug for, når de skal flytte hjemmefra. Kan du få et helt grydesæt for en slik, er det nu du skal gøre det!

God shopping.

Dette er et sponsoreret indlæg 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.