Top Nyheder
Du er her: Hjem » Børn

Kategori arkiver: Børn

Abonnentfeed

Sådan aktiverer du børnene på de lange køreture – De 10 bedste tips til forældrene

Kids Loaded Up

Bilferier er vanvittigt populære blandt danskerne. Det er nemt, bekvemt og ferien starter så snart alle sidder fastspændt og bilen triller ud af indkørslen. For os voksne er det især en fryd, at få lov til at se de skiftende landskaber, mens vi nynner med på de hjemmebryggede spillelister eller de lokale tyske radiostationer. Lige så herligt, er det ikke ... Læs mere »

Legowear, dansk kvalitetstøj til ungerne

20140221-111022

Et af de danske mærker, jeg ynder at bruge til mine unger er LEGO® Wear. Særligt deres overtøj til de mindste er rigtig lækkert. De er især kendt for at sætte kulør på hverdagen og søger du forårsjakker i friske farver, så kig lidt rundt på deres hjemmeside, www.legowear.dk - Her finder du masser af fede jakker, softshells og andet smart børnetøj. Er ... Læs mere »

Leanderstolen – holdbart dansk design

highchair_train_horisontal_72dpi_15p_2

Hjemme hos os elsker vi funktionelt dansk design, som holder i mange år. Omkring spisebordet prøvede vi forskellige stole af, men endte med at holde mest af Leanderstolen. Leander er et dansk, forholdsvist nyt mærke (siden 1998). De laver senge, vugger, pusleborde og andet godt til de aller mindste, som vi holder aller mest af. Vi havde prøvet flere forskellige ... Læs mere »

Nutidens mest moderne babyalarm hedder Nabby, og så er den dansk!

app'en

Vi har gennem de sidste mange uger testet babyalarmen, Nabby. Vi har tidligere prøvet, at bruge både walkie talkies som babyalarmer, har prøvet forskellige apps, som lader ens iphone være babyalarm og sidst men ikke mindst har vi prøvet nogle af de bedste traditionelle babylarmer. De traditionelle var selv sagt de bedste, men også her, var vi trætte af små ... Læs mere »

Wheely Bug Mariehønen, er stuens nye røde porche

DSC_0398

Mine unger har misundeligt set til, når andre børn har kørt rundt på hjulbenede stykker legetøj i deres stuer. Det skulle ikke vare ved, tænkte jeg. Derfor søgte jeg efter, et brugervenligt stykke legetøj til de små. Jeg havde dog visse krav til legetøjet. 1. Det skulle være sikkert at bruge. Flere af de hjulbenede stykker legetøj, kan være usikre for ... Læs mere »

Danske børnemøbler kommer på favoritlisten!

e9060563354e175fc9323d7f205a347c

Jeg fik for nyligt øjnene op for nogle helt fantastiske møbler til børn. Jeg søgte efter noget dekorativt til ungernes værelser, og idet vi kun har trægulve, måtte det gerne være noget som en madras eller andet man kunne boltre sig på. Ikke længe inde i min søgning stødte jeg på by KlipKlaps produkter. For det første blev jeg betaget ... Læs mere »

bObles’ lækre legetøj er børnenes favoritter!

DSC_0860

De sidste par uger, har de to små poder i familien, fået lov at teste og afprøve legetøj fra det danske firma bObles. Det har været et par sjove uger og børnene har med stor begejstring fået lov at give sig i kast med to forskellige “møbler,” nemlig Donut’en og Skildpadden. Det smarte ved bObles “legetøjsmøbler,” er at de netop kan ... Læs mere »

Inspiration til børneværelset

sebra_kidsinterior_ss11

Af, gæsteblogger, Anja Kolind, boligblog.com Nogle gange når jeg mangler inspiration til boligen, så tjekker jeg ofte, nogle af de mest populære brands idéer ud. De har nemlig professionelle stylister og fotografer til, at style billederne til deres kataloger, så deres produkter bliver præsenteret på den mest lækre og indbydende måde. Og det kommer der ofte nogle super lækre stemningsbilleder ud af, ... Læs mere »

Tilbage til toppen