Top Nyheder
Du er her: Hjem » Børn

Kategori arkiver: Børn

Abonnentfeed

Inspiration til Moderne Retro på Børneværelset

10605908_10154498054020422_241123958_o

Af, Gæsteblogger Amanda Højme Nielsen, www.voksewerk.com Teaktræsmøbler og loppefund er en sjov måde at skabe et retro børneværelse på. Jeg kan godt lide ideen med at blande de gamle fund med nogle nye og moderne detaljer. Her har det sjove, grafiske tapet (fra Lilipinso) fået lov at spille hovedrollen. Er man bange for, at tapetet bliver for dominerende, kan man ... Læs mere »

Canada Goose lancerer lækkert vintertøj til børn

jpeg

Canada Goose, som ellers er kendt for deres lækre dunjakker, der holder på varmen, selv i de koldeste vintre, er klar med denne sæsons lækre vintertøj til børn. Prisniveauet er højt, men det er kvaliteten også. Her er et smugkig på hvad du kan forkæle dine unger med denne vinter. 1: Jakke, 2.500 kr. 2: Hue, 500 kr. 3: Luffer, 500 kr. 4: Halsrør, ... Læs mere »

Modetanker om børnekollektioner for forår/sommer 2015

DSC_0544

I sidste uge deltog jeg i CIFF (Copenhagen international fashion fair) i Bella centret. Det var et super flot arrangement og der var mange spændende kollektioner. Jeg var der mest for børnetøjets skyld, idet jeg var blevet inviteret med til børnemodeshowet for forår/sommer 2015 Showet var på rooftop terrace og jeg sad på forreste række med min gode veninde, Amanda ... Læs mere »

Sådan aktiverer du børnene på de lange køreture – De 10 bedste tips til forældrene

Kids Loaded Up

Bilferier er vanvittigt populære blandt danskerne. Det er nemt, bekvemt og ferien starter så snart alle sidder fastspændt og bilen triller ud af indkørslen. For os voksne er det især en fryd, at få lov til at se de skiftende landskaber, mens vi nynner med på de hjemmebryggede spillelister eller de lokale tyske radiostationer. Lige så herligt, er det ikke ... Læs mere »

Legowear, dansk kvalitetstøj til ungerne

20140221-111022

Et af de danske mærker, jeg ynder at bruge til mine unger er LEGO® Wear. Særligt deres overtøj til de mindste er rigtig lækkert. De er især kendt for at sætte kulør på hverdagen og søger du forårsjakker i friske farver, så kig lidt rundt på deres hjemmeside, www.legowear.dk - Her finder du masser af fede jakker, softshells og andet smart børnetøj. Er ... Læs mere »

Leanderstolen – holdbart dansk design

highchair_train_horisontal_72dpi_15p_2

Hjemme hos os elsker vi funktionelt dansk design, som holder i mange år. Omkring spisebordet prøvede vi forskellige stole af, men endte med at holde mest af Leanderstolen. Leander er et dansk, forholdsvist nyt mærke (siden 1998). De laver senge, vugger, pusleborde og andet godt til de aller mindste, som vi holder aller mest af. Vi havde prøvet flere forskellige ... Læs mere »

Nutidens mest moderne babyalarm hedder Nabby, og så er den dansk!

app'en

Vi har gennem de sidste mange uger testet babyalarmen, Nabby. Vi har tidligere prøvet, at bruge både walkie talkies som babyalarmer, har prøvet forskellige apps, som lader ens iphone være babyalarm og sidst men ikke mindst har vi prøvet nogle af de bedste traditionelle babylarmer. De traditionelle var selv sagt de bedste, men også her, var vi trætte af små ... Læs mere »

Wheely Bug Mariehønen, er stuens nye røde porche

DSC_0398

Mine unger har misundeligt set til, når andre børn har kørt rundt på hjulbenede stykker legetøj i deres stuer. Det skulle ikke vare ved, tænkte jeg. Derfor søgte jeg efter, et brugervenligt stykke legetøj til de små. Jeg havde dog visse krav til legetøjet. 1. Det skulle være sikkert at bruge. Flere af de hjulbenede stykker legetøj, kan være usikre for ... Læs mere »

Tilbage til toppen