Top Nyheder
Du er her: Hjem » Børn

Kategori arkiver: Børn

Abonnentfeed

Årets Julekalender fra Bobles, er et lille dukketeater

IMG_0799

Dette års julekalender fra Bobles bliver udgivet i samarbejde med Ulykkesfonden. Julekalenderen hedder, Jagten på Juleglæden og er en meget anderledes kalender, end noget jeg hidtil har set og mine børn angreb den straks med stor iver. Julekalenderen består af en kasse, der forestiller en campingvogn, som er hjem for Katrine (Bille), fra Ramasjangs, Lille Nørd. Inde i kassen er ... Læs mere »

Mobil Mickey Mouse lampe, lyser op både nat og dag.

DSC_0344

Omend overskriften lyder lidt mærkelig, så er det faktisk sandt. Philips nye softlights er nyeste skud på natlamper til de mindste, der ikke kan lide at sove i mørke. Da jeg først læste om dem, syntes jeg det lød underligt, at barnet kunne sove med dem om natten, men da de så kom i posten, forstod jeg pludselig konceptet. Softlights er ... Læs mere »

Sådan vælger du den bedste madras til dit barn

San_Diego_Mattress_Cleaning_Company

En god nattesøvn spiller en kæmpemæssig rolle for dit barns evne til at udvikle sig og opretholde et sundt helbred. Derfor er det ikke helt uvæsenligt, hvilken type madras du vælger til dit barn. Valg af madras til børn afhænger af en række forskellige faktorer herunder vægt, kropsbygning, kroppens temperatur m.m. I denne artikel vil du blive introduceret for nogle gode ... Læs mere »

Conrad skulle have ny, lækker seng, men hvilken?

DSC_0174

Her kommer et begejstret indlæg af den personlige slags. Conrad har længe haft en almindelig lille børneseng, men er nu ved at være så stor, at vi længe har overvejet at finde en større seng til ham. Han er ikke en tumling længere og værelset manglede en makeover i form af en kommode og en ny seng. Efter flere besøg ... Læs mere »

Inspiration til Moderne Retro på Børneværelset

10605908_10154498054020422_241123958_o

Af, Gæsteblogger Amanda Højme Nielsen, www.voksewerk.com Teaktræsmøbler og loppefund er en sjov måde at skabe et retro børneværelse på. Jeg kan godt lide ideen med at blande de gamle fund med nogle nye og moderne detaljer. Her har det sjove, grafiske tapet (fra Lilipinso) fået lov at spille hovedrollen. Er man bange for, at tapetet bliver for dominerende, kan man ... Læs mere »

Canada Goose lancerer lækkert vintertøj til børn

jpeg

Canada Goose, som ellers er kendt for deres lækre dunjakker, der holder på varmen, selv i de koldeste vintre, er klar med denne sæsons lækre vintertøj til børn. Prisniveauet er højt, men det er kvaliteten også. Her er et smugkig på hvad du kan forkæle dine unger med denne vinter. 1: Jakke, 2.500 kr. 2: Hue, 500 kr. 3: Luffer, 500 kr. 4: Halsrør, ... Læs mere »

Modetanker om børnekollektioner for forår/sommer 2015

DSC_0544

I sidste uge deltog jeg i CIFF (Copenhagen international fashion fair) i Bella centret. Det var et super flot arrangement og der var mange spændende kollektioner. Jeg var der mest for børnetøjets skyld, idet jeg var blevet inviteret med til børnemodeshowet for forår/sommer 2015 Showet var på rooftop terrace og jeg sad på forreste række med min gode veninde, Amanda ... Læs mere »

Tilbage til toppen