Top Nyheder
Du er her: Hjem » Børn

Kategori arkiver: Børn

Abonnentfeed

Tre tips til en billig makeover af børneværelset

playroom-1246839_960_720 (1)

Et nyt år står snart for døren og rigtig mange danske familier bruger ofte det nye år til at give deres bolig den helt store makeover. Det kan både give nyt liv til boligen og ekstra energi til dets beboere. Pludselig føles ens bolig ny og spændende igen, og det er en fantastisk følelse. Og heldigvis behøver man ikke altid ... Læs mere »

Børn vælger ikke selv, hvad de spiser

Husmoderen med link til helsebixen, kitchenone + billig-fitness

Som forældre er det vores ansvar, at vores børn får den næring de har brug for. Vores små poder ved ikke nødvendigvis, hvad der er bedst og optimalt for dem i forhold til, hvad de skal spise – og det ansvar skal heller ikke lægges over på dem. Det er vores. En god start på livet Det er vigtigt, at ... Læs mere »

Årets gaveidé til iPadglade børn

osmo-_3_smarterlife

Idag sidder mange børn foran deres iPads, op til flere timer dagligt. Tiden hvor man sad og lavede fysiske puslespil og tegnede i det virkelige liv, er blevet forkortet efter iPadens indtog. Det er noget der godt kan bekymre forældre, for er det egentlig overhovedet sundt med al den digitale aktivitet? Men nu er der ikke længere grund til bekymring. Et ... Læs mere »

Top 5 Gaver til Babyen

baby_2464393b

Står du og skal til barnedåb eller babyshower og er du i tvivl, om hvad sådan en lille pode mangler, så læs med her. Udover de gængse ting, som sølvskrin, rangler, lækkert tøj, sparegrise osv. kan nogle af de bedste ting, til den nyfødte, sagtens være gaver, som mere er til forældrene. Når en baby melder sig i familien, kan ... Læs mere »

Olivy Baby Care, til røde numser

DSC_0097

Da mine børn var små, led de begge af røde numser. Jeg sværtede dem ind i zinksalve og prøvede også det gode gamle trick med vådeklude og frisk luft til bagen. Begge dele virkede, men at se sit barn skrige og skrige, ved hvert bleskift, grundet en rød, og i visse tilfælde, en blodig rumpe, var ikke sjovt. For nyligt, ... Læs mere »

Når Blespanden Lugter

diaper-pails

HejVores pedalspand, som bliver brugt hovedsagligt til bleer, er kommet til at lugte forfærdeligt. Jeg har prøvet at skure den med almindeligt universal rengøringsmiddel, men stanken er stadig lige vedholdende. Nogen ideer? Mvh Lene SVAR Hej Lene. Ja det kan du lige netop tro, jeg har en løsning på;) Jeg har nemlig haft samme problem med min spand. For det ... Læs mere »

Årets Julekalender fra Bobles, er et lille dukketeater

IMG_0799

Dette års julekalender fra Bobles bliver udgivet i samarbejde med Ulykkesfonden. Julekalenderen hedder, Jagten på Juleglæden og er en meget anderledes kalender, end noget jeg hidtil har set og mine børn angreb den straks med stor iver. Julekalenderen består af en kasse, der forestiller en campingvogn, som er hjem for Katrine (Bille), fra Ramasjangs, Lille Nørd. Inde i kassen er ... Læs mere »

Mobil Mickey Mouse lampe, lyser op både nat og dag.

DSC_0344

Omend overskriften lyder lidt mærkelig, så er det faktisk sandt. Philips nye softlights er nyeste skud på natlamper til de mindste, der ikke kan lide at sove i mørke. Da jeg først læste om dem, syntes jeg det lød underligt, at barnet kunne sove med dem om natten, men da de så kom i posten, forstod jeg pludselig konceptet. Softlights er ... Læs mere »

Sådan vælger du den bedste madras til dit barn

San_Diego_Mattress_Cleaning_Company

En god nattesøvn spiller en kæmpemæssig rolle for dit barns evne til at udvikle sig og opretholde et sundt helbred. Derfor er det ikke helt uvæsenligt, hvilken type madras du vælger til dit barn. Valg af madras til børn afhænger af en række forskellige faktorer herunder vægt, kropsbygning, kroppens temperatur m.m. I denne artikel vil du blive introduceret for nogle gode ... Læs mere »

Tilbage til toppen