Top Nyheder
Du er her: Hjem » Børn

Kategori arkiver: Børn

Abonnentfeed

Familieforøgelse: Få styr på disse ting

baby1

Et nyt familiemedlem kan være en stor omvæltning. Der er mange ting, der skal tages hensyn til, men også mange praktiske situationer, man skal være forberedt på. Få inspiration til nogle af de ting, du som forældre skal være opmærksom på, når det kommer til familieforøgelse. Nogle af tingene vil hjælpe jer nu og her, hvor andre ting vil være ... Læs mere »

Forældre – sådan får I ro i maven

frightened-1172122_640

Det er svært, når et barn flyver fra reden. Både fordi man savner barnet i hverdagen, men også på grund af de bekymringer, der følger med. Kan min lille søn tage ordentligt vare på sig selv? Får han noget ordentligt at spise? Skal han bo i noget snusk? Derfor kommer der her 4 bud på, hvilke ting junior skal sendes ... Læs mere »

Forkæl din mand, dit barn – og dig selv

massage

Selvom januar kan være en hård måned rent økonomisk efter at have overstået en dyr juletid, kan der godt være behov for lidt forkælelse på sådan nogle ellers triste og grå dage. Vi kommer med nogle tips til, hvordan du bedst muligt forkæler de nærmeste. Gør noget godt for børnene Især ens børn, elsker alle mødre at gøre noget godt ... Læs mere »

Lav dine egne Juletraditioner

I en moderne verden, hvor tid er penge, er der mindre og mindre tid til at få hygget sig ordentligt med børnene i julen. Er du urolig for, at dine børn ikke vil have nogle gode juletraditioner og minder at se tilbage på, når de bliver ældre? Hygge og juletraditioner kan planlægges – vi hjælper dig. Når noget bliver tradition ... Læs mere »

Tre tips til en billig makeover af børneværelset

Et nyt år står snart for døren og rigtig mange danske familier bruger ofte det nye år til at give deres bolig den helt store makeover. Det kan både give nyt liv til boligen og ekstra energi til dets beboere. Pludselig føles ens bolig ny og spændende igen, og det er en fantastisk følelse. Og heldigvis behøver man ikke altid ... Læs mere »

Børn vælger ikke selv, hvad de spiser

Som forældre er det vores ansvar, at vores børn får den næring de har brug for. Vores små poder ved ikke nødvendigvis, hvad der er bedst og optimalt for dem i forhold til, hvad de skal spise – og det ansvar skal heller ikke lægges over på dem. Det er vores. En god start på livet Det er vigtigt, at ... Læs mere »

Årets gaveidé til iPadglade børn

Idag sidder mange børn foran deres iPads, op til flere timer dagligt. Tiden hvor man sad og lavede fysiske puslespil og tegnede i det virkelige liv, er blevet forkortet efter iPadens indtog. Det er noget der godt kan bekymre forældre, for er det egentlig overhovedet sundt med al den digitale aktivitet? Men nu er der ikke længere grund til bekymring. Et ... Læs mere »

Top 5 Gaver til Babyen

Står du og skal til barnedåb eller babyshower og er du i tvivl, om hvad sådan en lille pode mangler, så læs med her. Udover de gængse ting, som sølvskrin, rangler, lækkert tøj, sparegrise osv. kan nogle af de bedste ting, til den nyfødte, sagtens være gaver, som mere er til forældrene. Når en baby melder sig i familien, kan ... Læs mere »

Olivy Baby Care, til røde numser

DSC_0097

Da mine børn var små, led de begge af røde numser. Jeg sværtede dem ind i zinksalve og prøvede også det gode gamle trick med vådeklude og frisk luft til bagen. Begge dele virkede, men at se sit barn skrige og skrige, ved hvert bleskift, grundet en rød, og i visse tilfælde, en blodig rumpe, var ikke sjovt. For nyligt, ... Læs mere »

Tilbage til toppen